ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΓΟΝΙΔΗΣ – ΡΟΚΚΟΣ

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΓΟΝΙΔΗΣ ΡΟΚΚΟΣ

Πληροφορίες

Σχήμα: ΓΟΝΙΔΗΣ - ΡΟΚΚΟΣ

Ημέρες Λειτουργίας: Παρασκευή - Σάββατο
Τιμή Απλής Φιάλης: 170€ / 4 Άτομα
Τιμή Special Φιάλης: 200€ / 4 Άτομα
Τιμή Premium Φιάλης: 270€ / 4 Άτομα
Τιμή Φοιτητικής Φιάλης: 170€ / 6 Άτομα Παρασκευή
Τιμή Εισόδου με ποτό: 20€ Το Άτομο

Κριτικές

4.9/5 - (55 votes)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΓΟΝΙΔΗΣ – ΡΟΚΚΟΣ

Το σήμα κατατεθέν της διασκέδασης στην παραλιακή, δεν είναι άλλο από το ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ, το οποίο θα φιλοξενήσει στην σκηνή του, τον ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΟΝΙΔΗ και το ΣΤΕΛΛΙΟ ΡΟΚΚΟ, οι οποίοι είναι έτοιμοι να μεταδώσουν την απίστευτη ενέργεια που έχουν στις live εμφανίσεις τους.

Το ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό το 1991, από τότε θεωρείται σημείο αναφοράς στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας, κρατώντας τα σκήπτρα καθ’ όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης πορείας του στο χώρο. Ο “Ναός της διασκέδασης” όπως τον αποκαλούν, έχει φιλοξενήσει στην πίστα του τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, ενώ ανέδειξε πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες και έδωσε ώθηση στην καριέρα πολλών ακόμη καλλιτεχνών.

Ο ΓΟΝΙΔΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΣΤΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ

Όσοι θέλουν να ζήσουν μια εμπειρία διασκέδασης, τότε για φέτος το καλοκαίρι το ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ με τον ΓΟΝΙΔΗ και το ΡΟΚΚΟ, είναι ο προορισμός τους.

Ο Γονίδης ξεχώρισε για την υπέροχη φωνή του και το ταλέντο του στο να ερμηνεύει διάφορα είδη λαϊκής μουσικής, από τα πιο συναισθηματικά μέχρι τα πιο ρυθμικά τραγούδια. Τα τραγούδια του συχνά έχουν βαθιές και συγκινητικές στιχουργικές αναφορές, αντικατοπτρίζοντας τις εμπειρίες και τις συναισθηματικές καταστάσεις του ελληνικού λαού.

Ο Γονίδης έγινε γνωστός για τη μοναδική του φωνή και την ερμηνευτική του ικανότητα, ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες που έμειναν στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Τραγούδησε με συναίσθημα και ένταση, αφήνοντας το στίγμα του σε κάθε τραγούδι που ερμήνευε.

Κάποια από τα πιο γνωστά τραγούδια του περιλαμβάνουν τίτλους όπως “Αράπικο Τραγούδι”, “Της Γειτονιάς τα Κορίτσια”, “Κάτω στα Μαγειρέματα”, “Ο Δρόμος”, “Ματωμένο Δάκρυ”, μεταξύ πολλών άλλων. Ο συνεισφορά του Σταμάτη Γονίδη στην ελληνική μουσική παράδοση είναι μεγάλη και έχει αφήσει εποχή στον χώρο της λαϊκής μουσικής.

Ο ΡΟΚΚΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΣΤΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ

Ο Στέλιος Ροκκος είναι ένας Έλληνας τραγουδιστής που ξεκίνησε την καριέρα του τη δεκαετίας του ’90,
έγινε γνωστός για τις επιτυχίες του στον χώρο της ελληνικής ποπ μουσικής. Κάποια από τα γνωστότερα τραγούδια του περιλαμβάνουν τίτλους όπως “Έτσι αγαπάω εγώ”, “Είμαι Δικός Σου”, “Θάλασσα”, και πολλά άλλα.

Επιπλέον, ο Στέλιος Ροκκος έχει συμμετάσχει σε διάφορες παραγωγές, αποδεικνύοντας το ευρύ φάσμα των καλλιτεχνικών του ικανοτήτων. Είναι ένας αγαπητός καλλιτέχνης στην ελληνική ψυχαγωγία και συνεχίζει να ενεργεί σε διάφορα πεδία της τέχνης.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ Τιμές Φιάλης – Τηλέφωνο Κρατήσεων – Παρκινκ

Ειμαστε σε θέση να κάνουμε κρατήσεις μεσω τηλέφωνου και μπορουμε να σας βοηθήσουμε με πληροφορίες ή να απαντήσουμε σε ερωτήσεις που έχετε σχετικά με το θέμα που σας απασχολεί. Αν χρειάζεστε κράτηση, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζι μας.

Για παρκινγκ σε νυχτερινά κέντρα, θα πρέπει να ελέγξετε τις τοπικές προϋποθέσεις και περιορισμούς στην περιοχή όπου θέλετε να παρκάρετε. Ορισμένα νυχτερινά κέντρα μπορεί να έχουν δικές τους παροχές παρκινγκ οπως εχει το ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ. Πριν αποφασίσετε να παρκάρετε, είναι καλή ιδέα να ελέγξετε τις πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές παρκαρίσματος στην περιοχή ή να επικοινωνήσετε με το νυχτερινό κέντρο.

Οι τιμές φιάλης σε νυχτερινά κέντρα μπορεί να διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με την τοποθεσία, τη δημοτικότητα του κέντρου, την ημέρα της εβδομάδας. Ορισμένα κέντρα οπως το ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ έχουν προκαθορισμένες τιμές για φιάλες αλκοολούχων ποτών.

Για να μάθετε συγκεκριμένες τιμές φιάλης για το νυχτερινό κέντρο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Τηλέφωνο Κρατήσεων ή να ελέγξετε την ιστοσελίδα μας, καθώς οι τιμές μπορεί να αλλάζουν σε εορταστικες περιπτωσεις και να εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες.

Διεύθυνση: Λεωφ. Ποσειδώνος 18, Ελληνικό 167 77