Lohan Club Athens

lohan club athens

Πληροφορίες

Σχήμα: -

Ημέρες Λειτουργίας: Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή
Τιμή Απλής Φιάλης: 120€ / 5 Άτομα
Τιμή Special Φιάλης: 150€ / 5 Άτομα
Τιμή Premium Φιάλης: 170€ / 5 Άτομα

Κριτικές

5/5 - (2 votes)

Lohan Club Athens

Ο προορισμός για το απόλυτο clubbing είναι πλέον σταθερά το Lohan Club Athens, στο Γκάζι.
Ο άριστος ηχητικός εξοπλισμός, η μεγάλη χωρητικότητα, το άψογο προσωπικό, είναι οι τρεις πυλώνες που είναι αδιαπραγμάτευτοι και κάνουν το Lohan να ξεχωρίζει!

Ο αριθμός 30-32 της Ιεράς Οδού, είναι ο προορισμός για τα αξέχαστα events με special guest DJ’s που διοργανώνει το Lohan Club Athens, τα οποία έχουν αλλάξει τον ορισμό του clubbing στην Αθήνα, αφού δεν έχουν να ζηλέψουν απολύτως τίποτα από αντίστοιχα mega-clubs του εξωτερικού.

Τα ποτά ρέουν άφθονα κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, με θεματικά party που υπόσχονται την συναισθηματική απογείωση των θαμώνων.
Η συνεχής ανατροπή των κατεστημένων στην έννοια της διασκέδασης, κάνει το Lohan να βρίσκει πάντα τον τρόπο να εκπλήσσει ακόμα και τους πιο συχνούς επισκέπτες του.

Lohan Club Γκάζι

Η ομάδα του Lohan Club Athens μετά το πολύ δυνατό καλοκαίρι που έκανε στον Πειραιά σε συνεργασία με την παλιά ομάδα του River στο Sabbia Sea Side Club έρχεται ανανεωμένη και πιο δυνατή από ποτέ.

Οι Ιδιοκτήτες τ ης επιχείρησης έκαναν τις απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις και έφεραν στο μαγαζί νέα στελέχη τα οποία σε συνδυασμό με τους παλιούς εργαζόμενους φτιάχνουν την κορυφαία ομάδα διασκέδασης.

Οι DJ του μαγαζιού έχουν ένα πολύ μελετημένο play list και σε συνδυασμό με τους χορευτές και τις χορεύτριες του κλαμπ έχουν φτιάξει τρία πολύ δυνατά Party.

Την Παρασκευή έχουμε το γνωστό party slots το οποίο μετά την επιτυχημένη καλοκαιρινή σεζόν στη παραλιακή ενώθηκε με τα δυνατά party του Sabbia Sea Side Club και πλέον είναι ένα από τα καλύτερα party στην Αθήνα.

Το Σάββατο το DJ set απογειώνει το κοινό παίζοντας maistream αλλά και ελληνικά μετά από κάποια ώρα σε συνδυασμό με την δυνατή ομάδα χορευτών του μαγαζιού κρατάει τον κόσμο σε διασκέδαση όλο το βράδυ.

Lohan Club Athens Party Κρατήσεις

Η έμπειρη ομάδα των μέτρ του μαγαζιού τοποθετεί σωστά τον κόσμο στην θέση που πρέπει να είναι στο μαγαζί έτσι ώστε ηλικιακά το κοινό να είναι κοντά και να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα διασκέδασης.

Η σερβιτόροι του μαγαζιού φροντίζουν με ευλάβεια τους πελάτες και είναι όλη την ώρα από πάνω τους για να μην τους λείψει τίποτα γι’αυτό κιόλας και το μαγαζί αυτό έχει πολύ καλές κριτικές σε όλα τα site του εξωτερικού και τα ελληνικά με αποτέλεσμα να το προτιμούν πολύ και οι τουρίστες που έρχονται στη χώρα μας.

Το party της Κυριακής έχει αλλάξει αρκετά ονόματα αλλά έχει ένα συγκεκριμένο ύφος εδώ και πολλά χρόνια το οποίο είναι κατάβαση RnB μουσική, παρατηρούμε συχνά σε αυτό γκεστ εμφανίσεις από μεγάλους Trap τραγουδιστές και ο κόσμος ξέρει ότι η Κυριακή στο Lohan είναι πλέον σημείο συνάντησης.

Για να επισκεφθείτε το Lohan Club Athens πρέπει να έχετε κάνει έγκαιρα και γρήγορα την κράτηση σας για όλες τις ημέρες εβδομάδας καθώς το μαγαζί κάνει συνέχεια sold out μπορείτε εναλλακτικά να πείτε και με εισιτήριο εισόδου αλλά ο αριθμός των ατόμων που εισέρχονται στο μαγαζί με εισιτήριο εισόδου είναι περιορισμένος.

Το Lohan Club Athens είναι είναι εύκολα προσβάσιμο με μέσα μαζικής μεταφοράς όπως επίσης και με το μετρό καθότι είναι σε κομβικό σημείο πάνω στην ιερά οδό και από εκεί περνάνε καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι.

 

Διεύθυνση: Ἱερά Ὁδός 32, Αθήνα 104 35