ΕΜΠΑΤΗ NORTH ΔΗΜΑΚΗΣ – ΣΤΑΝΙΣΗ – ΚΑΛΙΔΗΣ – ΜΠΑΣΤΑ

Πληροφορίες

Σχήμα: ΔΗΜΑΚΗΣ - ΣΤΑΝΙΣΗ - ΚΑΛΙΔΗΣ - ΜΠΑΣΤΑ

Ημέρες Λειτουργίας: Παρασκευή - Σάββατο
Τιμή Απλής Φιάλης: 160€ / 4 Άτομα
Τιμή Special Φιάλης: 190€ / 4 Άτομα
Τιμή Premium Φιάλης: 220€ / 4 Άτομα
Τιμή Φοιτητικής Φιάλης: 140€ / 6 άτομα
Τιμή Εισόδου με ποτό: 20€ Το Άτομο

Κριτικές

5/5 - (75 votes)

ΕΜΠΑΤΗ NORT ΔΗΜΑΚΗΣ ΣΤΑΝΙΣΗ ΚΑΛΙΔΗΣ

Φόρα τα καλά σου και πάμε Βόρεια για την απόλυτη διασκέδαση, στο North Live Stage (Εμπατή), στον κόμβο της Βαρυμπόμπης, με τον Μάκη Δημάκη, τη Κατερίνα Στανιση, τον Πάνο Καλίδη και την Σάσα Μπάστα

Ο ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ NORTH LIVE STAGE (ΕΜΠΑΤΗ)

Ο Μάκης Δημάκης επιστρέφει δυναμικά στις πίστες της πρωτεύουσας και συγκεκριμένα σε έναν χώρο γεμάτο ιστορία, που έχει φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού Λαϊκού τραγουδιού στην πίστα του, το νυχτερινό κέντρο North Live Stage (Εμπατή).

Ο καλλιτέχνης που ξέρει πως θα ξεσηκώσει το κοινό του, αποτελεί πλέον εγγύηση, γι’ αυτόν που θέλει να διασκεδάσει με την ψυχή του! Ο Μάκης Δημάκης τα τελευταία χρόνια καθιέρωσε το δημοτικό τραγούδι στις μεγάλες πίστες. Έχει γράψει για τον Γιώργο Αλκαίο τα τραγούδια “κάψε με” και “θέλω να κλάψω”, όταν ήταν μόλις 22 ετών. Ενώ η προσωπική του καριέρα εκτοξεύεται το 2011, με το κομμάτι “Κανείς δεν είναι κανενός”

Στη συνέχεια, κατέβηκε στην Αθήνα ως πρώτο όνομα και συγκεκριμένα στον “Βοτανικό”.
Μεγάλες του επιτυχίες είναι τα τραγούδια: “Ανησύχησα”, “Πόσο πόνο”, “Ψυχολογικά”, “Τάμα”, “Εγώ δεν μπορώ”, “Δεν Το Επιτρέπω”, “Σήμερα είναι η μέρα μου” και άλλα.

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΛΙΔΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΣΤΟ NORTH LIVE STAGE

Ένα από τα πιο αγαπητά ονόματα του λαϊκού τραγουδιού, ο Πάνος Καλίδης, θα εμφανίζεται στο North Live Stage (Εμπατή), τον χειμώνα 2022-2023, έχοντας στο πλευρό του τον Μάκη Δημάκη και την Σάσα Μπάστα

Ο Πάνος Καλίδης φέρνει στις πίστες κάτι ευγενές και συνάμα ξεσηκωτικό, έναν συνδυασμό που μόνο λίγοι καλλιτέχνες μπορούν να καταφέρουν.

“Κολλημένος” με την μουσική από παιδί, ξεκίνησε παίζοντας ποντιακή λύρα και τραγουδώντας κυρίως παραδοσιακά τραγούδια. Η αγάπη του για το τραγούδι τον έφερε από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, με αποτέλεσμα την ευρεία αναγνωρισιμότητά του, αφού οι εμφανίσεις του στο Caramela τράβηξαν τα βλέμματα. Ο Καλίδης είναι ένας καλλιτέχνης που πραγματικά χτίζει σχέσεις με τα νυχτερινά μαγαζιά τα οποία εμφανίζεται κι αυτό αποδεικνύεται από τις μακροχρόνιες συνεργασίες του. Θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι μετρ της διασκέδασης και η εγγύηση σε κάποιον που θέλει να βγει και να περάσει -όχι μόνο καλές-, αλλά αξέχαστες στιγμές.

Οι επιτυχίες του πολλές όπως Γεια σου”, “Παραγνωριστήκαμε”, “Τρελή ιδέα”, “Φόρα τα καλά σου” και άλλες, κάνουν το κοινό του να παραληρεί και να τον ακολουθεί φανατικά.

Ο Πάνος Καλίδης δεν σταματάει ποτέ να τολμά και να μας εκπλήσσει, όπως με την συμμετοχή του στο παιχνίδι επιβίωσης “Survivor”, όπου εκεί πλέον, αντιλήφθηκαν όλοι, την ποιότητα του χαρακτήρα του.

ΣΑΣΑ ΜΠΑΣΤΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ NORTH LIVE STAGE (ΕΜΠΑΤΗ)

Η Σάσα Μπάστα<, το κορίτσι με το λαμπερό χαμόγελο, γι’ ακόμη μια χρονιά συνεργάζεται με το νυχτερινό κέντρο North Live Stage (Εμπατή), στον κόμβο της Βαρυμπόμπης.

Μια καλλιτέχνης που δεν φοβάται να εκτεθεί και που είναι πραγματικά αληθινή, χωρίς να προσποιείται. Μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η επιλογή του ονόματός της, όταν πρόκειται να πλαισιώσει ένα σχήμα. Η Σάσα Μπάστα, που ξεκίνησε το τραγούδι από 14 χρονών, στην συνέχεια  κατέκτησε το Ελληνικό κοινό, με τον αλέγκρο χαρακτήρα της, όντας κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη, στην εκπομπή “Όλα”. Από τότε δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται, σε διάφορους τομείς. Tην περασμένη σεζόν την απολαύσαμε στο παιχνίδι “Φάρμα”, στον Ant1.

Η Σάσα Μπαστα, θα εμφανίζεται στο πλευρό του Μάκη Δημάκη και του Πάνου Καλίδη φέτος τον χειμώνα.
Αν είσαι τύπος που ψάχνει ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα, τότε να ξέρεις πως θα το βρεις στα Βόρεια Προάστια, στο North Live Stage!

Διεύθυνση: Ολυμπου 1 , Νεα Ερυθραία 14671