ΕΜΠΑΤΗ NORTH ΣΤΑΝΙΣΗ – ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΠΑΤΗ north ΣΤΑΝΙΣΗ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πληροφορίες

Σχήμα: ΣΤΑΝΙΣΗ - ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ημέρες Λειτουργίας: Παρασκευή - Σάββατο
Τιμή Απλής Φιάλης: 160€ / 4 Άτομα
Τιμή Special Φιάλης: 190€ / 4 Άτομα
Τιμή Premium Φιάλης: 220€ / 4 Άτομα
Τιμή Φοιτητικής Φιάλης: 140€ / 6 άτομα
Τιμή Εισόδου με ποτό: 20€ Το Άτομο

Κριτικές

5/5 - (77 votes)

ΕΜΠΑΤΗ NORT ΣΤΑΝΙΣΗ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Φόρα τα καλά σου και πάμε Βόρεια για την απόλυτη διασκέδαση, στο North Live Stage (Εμπατή), στον κόμβο της Βαρυμπόμπης, με το ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ, τη Στανιση.

Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ NORTH LIVE STAGE (ΕΜΠΑΤΗ)

Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ επιστρέφει δυναμικά στις πίστες της πρωτεύουσας και συγκεκριμένα σε έναν χώρο γεμάτο ιστορία, που έχει φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού Λαϊκού τραγουδιού στην πίστα του, το νυχτερινό κέντρο North Live Stage (Εμπατή).

Ο καλλιτέχνης που ξέρει πως θα ξεσηκώσει το κοινό του, αποτελεί πλέον εγγύηση, γι’ αυτόν που θέλει να διασκεδάσει με την ψυχή του! Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ τα τελευταία χρόνια καθιέρωσε το δημοτικό τραγούδι στις μεγάλες πίστες.

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΝΙΣΗ ΞΑΝΑ ΣΤΟ NORTH LIVE STAGE (ΕΜΠΑΤΗ)

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΝΙΣΗ το κορίτσι με το λαμπερό χαμόγελο, γι’ ακόμη μια χρονιά συνεργάζεται με το νυχτερινό κέντρο North Live Stage (Εμπατή), στον κόμβο της Βαρυμπόμπης.

Μια καλλιτέχνης που δεν φοβάται να εκτεθεί και που είναι πραγματικά αληθινή, χωρίς να προσποιείται. Μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η επιλογή του ονόματός της, όταν πρόκειται να πλαισιώσει ένα σχήμα. Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΝΙΣΗ, που ξεκίνησε το τραγούδι από 14 χρονών, στην συνέχεια  κατέκτησε το Ελληνικό κοινό, με τον αλέγκρο χαρακτήρα της.

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΝΙΣΗ, θα εμφανίζεται στο πλευρό του ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ φέτος τον χειμώνα.
Αν είσαι τύπος που ψάχνει ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα, τότε να ξέρεις πως θα το βρεις στα Βόρεια Προάστια, στο North Live Stage!

Διεύθυνση: Ολυμπου 1 , Νεα Ερυθραία 14671