Blast Athens Club

blast athens club Γκάζι

Πληροφορίες

Σχήμα: -

Ημέρες Λειτουργίας: Τέταρτη - Πέμπτη - Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή
Τιμή Απλής Φιάλης: 120€ / 5 Άτομα
Τιμή Special Φιάλης: 150€ / 5 Άτομα
Τιμή Premium Φιάλης: 170€ / 5 Άτομα
Τιμή Εισόδου με ποτό: 15€ Το Άτομο

Κριτικές

4.4/5 - (13 votes)

Blast Athens Club

To Blast Athens Club της οδού Ευμολπιδών 11 στο Γκάζι, είναι η σταθερή επιλογή των Αθηναίων και ένα από τα σημαντικά clubs στην περιοχή.
Είναι η επιλογή όσων αγαπούν τη Dance μουσική και λατρεύουν τα φαντασμαγορικά event.
Τα προσεγμένα τελευταίας τεχνολογίας ηχητικά συστήματα και φώτα, το κάνουν να ξεχωρίζει, σε συνδυασμό με το φιλικό ανθρώπινο δυναμικό του, είναι σίγουρα ένας συνδυασμός, που κλέβει τις εντυπώσεις.

Blast Athens Γκαζι

Το Blast Athens Club είναι ένας χώρος ιδιαίτερα καλαίσθητος, που εγγυάται την διασκέδαση στο κοινό του και αποπνέει μόνο θετικά συναισθήματα.

Το Blast Athens Club επιστρέφει στην αθηναϊκή διασκέδαση πολύ δυνατά για τη φετινή σεζόν οι μέρες λειτουργίας του μαγαζιού έχουν γίνει πλέον πέντε και τα party που έχει συζητιούνται διαρκώς από όλο τον κόσμο, λειτουργεί κάθε Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή.

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού όντας γνώστης της νυχτερινής διασκέδασης και έχοντας κάνει πολλές επιτυχίες τα προηγούμενα χρόνια και στο συγκεκριμένο μαγαζί αλλά και σε άλλα τα οποία έχει στην κατοχή του έκανε φέτος τεράστιες αλλαγές σε όλο το roaster της ομάδας του.

Έθεσε εκτός ομάδας άτομα τα οποία τα προηγούμενα χρόνια προσέφεραν στο μαγαζί αλλά πλέον έκρινε ότι έπρεπε να τους ανανέωσει και επένδυσε σε νέα παιδιά τα οποία από ότι βλέπουμε δουλεύουν αξιοπρεπώς και σωστά.

Η ομάδα των μέτρ έχει αλλάξει αλλά ο βασικός κορμός της παραμένει γνωστός από τα προηγούμενα χρόνια.
Η εμπειρία τους βοηθάει τον κόσμο στο να τακτοποιηθεί σωστά και στα κατάλληλα τραπέζια η stand που έχει το μαγαζί έτσι ώστε να είναι το κοινό ηλικιακά κοντά με αποτέλεσμα να πετυχαίνουν την απόλυτη διασκέδαση.

Blast Club Party Κρατήσεις

Το γνωστό party Red Room μεταφέρθηκε από την ημέρα της Κυριακής στην ημέρα της Πέμπτης με αποτέλεσμα κάθε Πέμπτη είναι sold out.

Τη Παρασκευή έχουμε το party Together το οποίο ξεχώρισε εκεί τα τελευταία χρόνια και ήρθε ανανεωμένο μετά από μία πολύ δυνατή σεζόν που έκανε το καλοκαίρι στο κλαμπ ακάνθους.

Η ομάδα του που είχε πάει το καλoκαιρι στο Penarrubia ανανεώθηκε μετά την καλοκαιρινή σεζόν που είχε, ήρθε πολύ δυνατή με φρέσκα πρόσωπα στο Blast Club για το χειμώνα.

Κάθε μέρα είναι ένα ξεχωριστο party για τους θαμώνες του Blast Athens το μαγαζί αυτό όπως όλοι ξέρουμε έχει πολύ καλό location καθότι είναι κοντά στο μετρό Κεραμικός και είναι στην νούμερο ένα ζώνη διασκέδασης αυτή τη στιγμή στην Αθήνα που χιλιάδες κόσμος βαίνει καθημερνά.

Το έμπειρο προσωπικό του μαγαζιού σε συνδυασμό με το καλό service τη γρήγορη εξυπηρέτηση, τη πολύ δυνατή μουσική διασκέδαση που παρέχουν τηνdj αλλά και οι χορευτές του συγκεκριμένου κλαμπ είναι αυτό που το κατατάσσει να είναι πολύ ψηλά στις αξιολογήσεις στο Google και που του δίνει μεγάλη προτίμηση στο ελληνικό κοινό αλλά και στους τουρίστες που έρχονται στην Αθήνα από το εξωτερικό.

Για να διασκεδάσεις στο Blast Club δεν είναι απαραίτητο να έχεις κλείσει τραπέζι μπορείς να παρευρεθείς στο συγκεκριμένο club πληρώνοντας απλά ένα εισιτήριο εισόδου, αυτό το κάνει προσιτό σε πολύ κόσμο καθ ότι το επιλέγεις είτε για να ένα ποτό είτε για να περάσεις με την παρέα σου εκεί όλο το βράδυ

Διεύθυνση: Ευμολπιδών 11, Αθήνα 118 54